Onze klanten waarderen ons met

Klanten waarderen ons met

Bouwbegeleiding en advies

Verbouwingen zijn spannend en leuk, maar kunnen ook complex en tijdrovend zijn.
Om u te ontlasten bieden wij maatwerk bij zowel grote als kleine verbouwingen. Of het nu gaat om het renoveren van een nieuw aangekochte woning of een verbouwing van uw huidige woning. Wij kijken samen met u naar de gewenste aanpak en zorgen voor een concreet plan zonder verrassingen achteraf.

Bouwkundige keuringen

Bouwmanagement zakelijk

Heeft u nieuwbouw-, verbouw of renovatieplannen voor uw vastgoed? Wij bieden de oplossing op maat, van haalbaarheidsfase tot oplevering en nazorg. Wij helpen u er graag mee verder.
Vanuit jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een project tot een goed einde te brengen, waarbij een goede communicatie en duidelijkheid voorop staat.

Begeleiding bij verbouwing

Keuringen

Wanneer u een huis koopt of verkoopt dan is een bouwtechnische keuring altijd aan te raden. Een bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een woning. Deze inspectie geeft inzicht in de bouwkundige staat van het pand. Hierdoor komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u wat u kunt verwachten bij aankoop.

Bouwkundige keuring

MRK bouwbegeleiding en advies

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau op het gebied van projectontwikkeling, bouwbegeleiding, (ver) bouwadvies en vergunningsaanvragen. De dienstverlening is gericht op aannemers en alle vastgoedeigenaren, zoals particulieren, woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen en bedrijven. Onze expertise ligt in alle fasen van het bouwproces. Van ontwerpfase tot uitvoering en oplevering. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning? Wij helpen u met het verkrijgen van de juiste indieningsstukken, zoals bouwtekeningen en constructieberekeningen. Namens u dienen wij de vergunning in en houden contact met de gemeente over de voortgang. Heeft u al een goedgekeurd plan en bent u op zoek naar een aannemer? Wij kunnen samen met u een aannemer contracteren. Hierbij beoordelen wij de offerte en bepalen of die compleet is, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens de uitvoering houden wij in de gaten of het project verloopt volgens afspraken en wanneer nodig sturen wij bij. Hierdoor houden wij grip op de planning en kosten en borgen wij de juiste kwaliteit. Wij staan voor u klaar met onze expertise en bieden een totaaloplossing voor uw bouwwensen.

MRK Bouwkundige keuringen

Een bouwkundige keuring kan voor diverse doeleinden ingezet worden. In veel gevallen is het een vereiste van de bank bij het aankopen van een woning. Daarnaast is het inzetten van een bouwkundige keuring altijd verstandig als het gaat om de aankoop van een woning.  Er wordt op diverse punten gecontroleerd. Zo komt u na oplevering van de woning niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij bieden diverse bouwkundige keuringen aan:

  • Bouwkundige keuring incl. rapport NHG (geaccepteerd door financiële instellingen)
  • Bouwkundig advies
  • Opleveringskeuring 

 Wij bieden ook een laagdrempelige meeloopkeuring aan  waarbij u ter plaatse mondeling een terugkoppeling krijgt. Wanneer u een probleem heeft in uw woning dan kunt u een bouwkundig advies inwinnen. Wij helpen het probleem kwalitatief goed op te lossen.