Onze klanten waarderen ons met

Klanten waarderen ons met

Onze tarieven

Keuringen

Bouwkundige keuring

420,- Woning tot 90m2, tot 150 m2 €435,-, woning > 150m2 (vanaf €435,-) op aanvraag
 • Uitgebreide bouwkundige keuring
 • Nauwkeurig onderzoek naar de staat van de woning
 • Officieel gedetailleerd schriftelijk rapport
 • Geaccepteerd door financiële instellingen
 • Altijd deskundig advies van een gediplomeerd bouwkundig ingenieur
Binnen 48 uur

Opleveringskeuring

315,- Voor - en opleveringskeuring samen €485,-
 • Inspectie op overeengekomen technische omschrijving
 • Directe terugkoppeling over de staat en eventuele gebreken van de woning
 • Onderbouwing van geconstateerde gebreken
 • Advies over vervolgstappen na oplevering
 • Altijd deskundig advies van een gediplomeerd bouwkundig ingenieur
ook op zaterdag

Bouwkundig advies

Op aanvraag
 • Inspectie van het probleem
 • Directe mondelinge terugkoppeling over de situatie
 • Indicatie van het probleem en oplossingen
 • Vrijblijvende aanbieding voor de herstelwerkzaamheden
 • Tegen een meerprijs van €50,- incl. btw een bouwkundig rapport
 • Altijd deskundig advies van een gediplomeerd bouwkundig ingenieur

Bouwmanagement en advies

Het (ver)bouwen van een woning, bedrijfspand of ander pand is maatwerk. Daarom willen wij vrijblijvend met u om de tafel om een goed beeld te krijgen van uw ideeën of wensen. Hierin maken wij geen onderscheid tussen particulieren, aannemers, vastgoedeigenaren, etc. 

Wij starten onze samenwerking altijd met een persoonlijke afspraak, of het nu gaat om een kleine aanpassing aan de woning of  nieuwbouw. Wij vinden het belangrijk om samen met u een goede inschatting te maken van het project en  elkaar te leren kennen, zodat u ook een goed beeld krijgt van onze aanpak. 

In dit gesprek onderzoekt u samen met onze projectmanager wat er bij uw plannen komt kijken. Tijdens het gesprek zal hij vooral uitvragen om tot een goed beeld te komen. Natuurlijk kunt u dan ook met al uw vragen terecht. De informatie die u tijdens dat gesprek heeft uitgewisseld is van belang om tot een goed projectvoorstel te komen. Dit zal de projectmanager u persoonlijk terugkoppelen. Als u vervolgens besluit met ons de samenwerking aan te gaan dan wordt er een offerte opgesteld en afhankelijk van de grootte van het project een contract afgesloten. Tot die tijd heeft u nog voldoende ruimte om zaken uit te vragen en te beslissen. 

Wilt u ook vrijblijvend een adviesgesprek?

Vergunningen

Wanneer er verbouwplannen zijn dan is het belangrijk om in de gaten te houden of er  een omgevingsvergunning nodig is of dat u te maken heeft met andere wetgeving zoals het bouwbesluit of burenrecht. Ook kan het zijn dat u een woning wilt opsplitsen. Dan is het belangrijk dat uw plannen aansluiten op het beleid en de verordeningen binnen de gemeente. 

De regelgeving kan complex zijn waardoor het handig is om een deskundige in te schakelen. Ook kan het zijn dat u actief bent in vastgoed en u gezien de tijdsinvestering dit wilt uitbesteden. U kunt onze expertise inzetten voor dit vergunningstraject. In de meeste gevallen kunnen wij u snel op weg helpen waardoor u van start kunt en zijn de kosten laag. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Starten met uw bouwplannen, neem snel contact met ons op!

MRK bouwbegeleiding en advies

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau op het gebied van projectontwikkeling, bouwbegeleiding, (ver) bouwadvies en vergunningsaanvragen. De dienstverlening is gericht op aannemers en alle vastgoedeigenaren, zoals particulieren, woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen en bedrijven. Onze expertise ligt in alle fasen van het bouwproces. Van ontwerpfase tot uitvoering en oplevering. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning? Wij helpen u met het verkrijgen van de juiste indieningsstukken, zoals bouwtekeningen en constructieberekeningen. Namens u dienen wij de vergunning in en houden contact met de gemeente over de voortgang. Heeft u al een goedgekeurd plan en bent u op zoek naar een aannemer? Wij kunnen samen met u een aannemer contracteren. Hierbij beoordelen wij de offerte en bepalen of die compleet is, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens de uitvoering houden wij in de gaten of het project verloopt volgens afspraken en wanneer nodig sturen wij bij. Hierdoor houden wij grip op de planning en kosten en borgen wij de juiste kwaliteit. Wij staan voor u klaar met onze expertise en bieden een totaaloplossing voor uw bouwwensen.

MRK Bouwkundige keuringen

Een bouwkundige keuring kan voor diverse doeleinden ingezet worden. In veel gevallen is het een vereiste van de bank bij het aankopen van een woning. Daarnaast is het inzetten van een bouwkundige keuring altijd verstandig als het gaat om de aankoop van een woning.  Er wordt op diverse punten gecontroleerd. Zo komt u na oplevering van de woning niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij bieden diverse bouwkundige keuringen aan:

 • Bouwkundige keuring incl. rapport NHG (geaccepteerd door financiële instellingen)
 • Bouwkundig advies
 • Opleveringskeuring 

 Wij bieden ook een laagdrempelige meeloopkeuring aan  waarbij u ter plaatse mondeling een terugkoppeling krijgt. Wanneer u een probleem heeft in uw woning dan kunt u een bouwkundig advies inwinnen. Wij helpen het probleem kwalitatief goed op te lossen. 

Bel ons

+31 85 303 00 18