Onze klanten waarderen ons met

Klanten waarderen ons met

MRK bouwbegeleiding en advies

MRK bouwmanagement & advies is ontstaan omdat ik bouwen voor iedereen toegankelijk wil maken. Gaandeweg merkte ik dat het bouwproces voor veel mensen nog niet zo eenvoudig is. Het kan complex en tijdrovend zijn waardoor het een stressvolle en onzekere periode is. Vaak weten mensen niet bij wie ze moeten zijn of waar ze moeten beginnen. Ik dacht, hier kan ik mensen mee helpen. Door het inzetten van mijn kennis en ervaring kan ik mensen ondersteunen met het realiseren van hun wensen en dromen, zowel zakelijk als privé.

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door de bouw. Het was dan ook geen verrassing toen ik koos voor een studie Bouwkunde. Na een aantal jaren werkervaring vond ik dat het tijd was om zelf aan het stuur van projecten te staan.

Bij verschillende opdrachtgevers heb ik diverse renovatie en nieuwbouwprojecten ontwikkeld en begeleid. Door ruime ervaring kent het bouwproces weinig geheimen meer voor mij.

MRK kan u helpen de juiste stappen te zetten in het bouwproces. De juiste verwachtingen, een project wat volgens planning verloopt met een uitstekend eindresultaat. Tijdens het gehele project sturen wij op kwaliteit, planning en kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Martin Kuiper

Bouwkundig ingenieur

Martin Kuiper

MRK bouwmanagement & advies is ontstaan omdat ik bouwen voor iedereen toegankelijk wil maken. 

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door de bouw.

MRK bouwbegeleiding en advies

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau op het gebied van projectontwikkeling, bouwbegeleiding, (ver) bouwadvies en vergunningsaanvragen. De dienstverlening is gericht op aannemers en alle vastgoedeigenaren, zoals particulieren, woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen en bedrijven. Onze expertise ligt in alle fasen van het bouwproces. Van ontwerpfase tot uitvoering en oplevering. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning? Wij helpen u met het verkrijgen van de juiste indieningsstukken, zoals bouwtekeningen en constructieberekeningen. Namens u dienen wij de vergunning in en houden contact met de gemeente over de voortgang. Heeft u al een goedgekeurd plan en bent u op zoek naar een aannemer? Wij kunnen samen met u een aannemer contracteren. Hierbij beoordelen wij de offerte en bepalen of die compleet is, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens de uitvoering houden wij in de gaten of het project verloopt volgens afspraken en wanneer nodig sturen wij bij. Hierdoor houden wij grip op de planning en kosten en borgen wij de juiste kwaliteit. Wij staan voor u klaar met onze expertise en bieden een totaaloplossing voor uw bouwwensen.

MRK Bouwkundige keuringen

Een bouwkundige keuring kan voor diverse doeleinden ingezet worden. In veel gevallen is het een vereiste van de bank bij het aankopen van een woning. Daarnaast is het inzetten van een bouwkundige keuring altijd verstandig als het gaat om de aankoop van een woning.  Er wordt op diverse punten gecontroleerd. Zo komt u na oplevering van de woning niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij bieden diverse bouwkundige keuringen aan:

  • Bouwkundige keuring incl. rapport NHG (geaccepteerd door financiële instellingen)
  • Bouwkundig advies
  • Opleveringskeuring 

 Wij bieden ook een laagdrempelige meeloopkeuring aan  waarbij u ter plaatse mondeling een terugkoppeling krijgt. Wanneer u een probleem heeft in uw woning dan kunt u een bouwkundig advies inwinnen. Wij helpen het probleem kwalitatief goed op te lossen.